Π. Δεμερτζής: Η Λέσβος ήταν πάντα ψηλά στο βάθρο

29/12/2022 - 11:09 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2022 - 17:25

Ο Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου Παναγιώτης Δεμερτζής την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Μαρμαλέκα στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm«Μπάλα στον Αέρα», μιλώντας για τις επιτυχίες που κατέγραψαν οι Μυτιληνιοί αθλητές στίβου στη χρονιά που μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες, τα πλάνα για το 2023 αλλά και για το γεγονός ότι στην παράδοση του στρώματος άλμα επί κοντώ από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου δεν προσκλήθηκε επίσημα ο ΣΕΓΑΣ.

Αρχικά, ο κ. Δεμερτζής τόνισε ότι η Λέσβος ήταν πάντα στα ψηλά σκαλιά των βάθρων και για άλλη μια φορά φέτος οι αθλητές που πλέον ανήκουν σε σωματεία μακριά από το νησί, είχαν εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ και οι αθλητές από τα σωματεία της Λέσβου και της Λήμνου κατέγραψαν σημαντικές διακρίσεις επαναφέροντας τις υψηλότερες θέσεις βαθμολόγησης.

Συνεχίζοντας μίλησε για την αντικατάσταση των ταρτάν στα γήπεδα της Μυτιλήνης κα της Καλλονής αλλά και για το στάδιο Πολιχνίτου που βρίσκεται κοντά στην έναρξη των εργασιών, ενώ αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις και στο γήπεδο του Μολύβου. Επίσης, σημείωσε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν σωστές υποδομές ιδιαίτερα για τις ακαδημίες.

Επιπλέον, έγινε αναφορά στην παράδοση του στρώματος άλμα επί κοντώ από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου εκφράζοντας την πικρία του για το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημη πρόσκληση στον ΣΕΓΑΣ με αποτέλεσμα να μην παρευρεθεί κάποιος στην τελετή κάποιος εκπρόσωπος, ωστόσο πρόσθεσε ότι υπάρχει από την Περιφέρεια γενικότερα υποστήριξη προς τους αθλητές.

Επίσης, έκανε λόγο για τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που παρά τις όποιες αντιξοότητες και δυσκολίες που προέκυψαν πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο νησί της Λήμνου.

Κλείνοντας υπογράμμισε την άψογη συνεργασία με τον αντιπρόεδρο του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Κώστα Κεντέρη καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της νησιωτικότητας. Τέλος, σχετικά με το καλεντάρι του 2023 ανέφερε ότι από τη στιγμή που υπάρχουν πλέον γήπεδα, υπάρχει η πρόθεση από την Ένωση  να γίνει διαμοιρασμός των αγώνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey