Έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Πολυμιάδης

17/03/2023 - 15:59 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2023 - 16:15

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Πολυμιάδης που υπηρέτησε τον χώρο του αθλητισμού από πάρα πολλά πόστα στην μεγαλύτερη διάρκεια της ζωής του.

Ο Μπάμπης Πολυμιάδης συνέδεσε το όνομα του με τον Αρίωνα Μυτιλήνης που υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος για πάρα πολλά χρόνια. Επίσης, υπήρξε μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου αλλά και της εξελεγκτικής επιτροπής του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου, της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, του ΕΦΟΕΑ, του Αιολικού και του Άτλα. 

Για την απώλεια του Χαράλαμπου Πολυμιάδη, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου. Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Λέσβου εκφράζει την βαθειά του θλίψη για την απώλεια του παράγοντα και εργάτη του κλασικού αθλητισμού του νησιού μας, και πρώην μέλους της ΕΑΣ, Χαράλαμπου Πολυμιάδη.

Η θητεία του ως προέδρου του Αρίωνα Γ.Σ. Μυτιλήνης συνδέθηκε με τη χρυσή εποχή του κλασικού αθλητισμού της Λέσβου, με την ανάδειξη του χρυσού Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και της Ολυμπιονίκη Αγγελικής Τσιολακούδη.

Εκ μέρους της «οικογένειας» όλων των ανθρώπων του στίβου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Το Δ.Σ της ΄Ενωσης αποφάσισε αντί στεφάνου, το ποσό να δοθεί σε κοινωφελή οργανισμό του νησιού μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 18/03/2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι , στον Ι.Ν Αγίου Θωμά στο Δημοτικό Κοιμητήριο Πετρούπολης - Αττικής."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey