Ξεχώρισε η Κεραμιδά στα "Αλεξάνδρεια" [video]

26/05/2011 - 16:16 Τελευταία τροποποίηση στις 27/05/2011 - 15:40

Τα ελληνικά grand prix Στίβου του ΣΕΓΑΣ ξεκίνησαν, με τα "31α Αλεξάνδρεια" να ανοίγουν την αυλαία στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας αγωνίστηκαν αρκετοί Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, που επέλεξαν το συγκεκριμένο μίτινγκ για να ξεκινήσουν τη φετινή αγωνιστική τους πορεία στον ανοικτό Στίβο.

Ανάμεσα σε όσους ξεχώρισαν ήταν και η πρώην αθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής, Γρηγορία Κεραμίδα, που αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης. Η σπρίντερ από τη Λέσβο συμμετείχε στα 100μ των γυναικών, πετυχαίνοντας χρόνο 12.00 στην κούρσα της μιας ανάσας, κατακτώντας την 1η θέση και αφήνοντας τη Μαρία Γάτου (ΓΣ Ηρακλής) στη 2η θέση, με επίδοση 12.10 και τη συναθλήτρια της στον Τρίτωνα Ιουλία Πολοζόκ στην 3η θέση, με χρόνο 12.39.

Στο πρώτο ελληνικό grand prix για τη φετινή σεζόν, σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις και αρκετοί αθλητές και αθλήτριες έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής δράσης στον ανοικτό Στίβο.

Δείτε σε βίντεο την κούρσα της πρωταθλήτριάς μας από την Καλλονή

{youtube}A-muftyZOcc{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey