Συγχαρητήρια από ΣΕΓΑΣ Λέσβου στον Ταχίρ Μπιτσάκου

19/07/2024 - 16:49 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2024 - 17:37

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για τη συμμετοχή του αθλητή Ταχίρ Μπιτσάκου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18.

mpitsakou-mertzanidis.jpg (770×493)

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, Συγχαίρει τον αθλητή Ταχίρ Μπιτσάκου του Ο.Κ.Α. Μυτιλήνης, ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα το πρωί 19-07-2024 με την Εθνική μας Ομάδα, στους προκριματικούς των 400μ. με Εμπόδια, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στη Σλοβακία, τερματίζοντας στη σειρά του στην 7η θέση με επίδοση 56.16.

Η συμμετοχή του με το εθνόσημο σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση, αποτελεί τιμή για τον τόπο μας. Εκφράζουμε τις ευχές μας για την συνέχιση των προσπαθειών του με στοχοπροσήλωση, ώστε να πετύχει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στην συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Συγχαίρουμε την προπονήτριά του κα Κατερίνα Καρατζά και το σωματείο του ΟΚΑ Μυτιλήνης.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey