
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Η Όλγα Φιάσκα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βάδην 35 χιλιομέτρων.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε μια πολύ όμορφη διαδρομή στην Αλίαρτο της Βοιωτίας και υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες. Η Μυτιληνιά βαδίστρια αναδείχθηκε νικήτρια για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα με χρόνο 3:02.47.04. Δεύτερη τερμάτισε η Σοφία Αλικανιώτη (Παναξιακός ΑΟ) σε 3:17.32.98.
Η Φιάσκα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της πρόωρα, μία στροφή (1.000 μ.) πριν από το τέλος και σωριάστηκε στο έδαφος, αλλά με παρότρυνση των κριτών σηκώθηκε και συνέχισε τον αγώνα της. Σημειώνεται ότι στον αγώνα των γυναικών τερμάτισαν μόνο δύο βαδίστριες.
«Θα μπορούσα να πετύχω κοντά στις τρεις ώρες, αν δεν συνέβαινε αυτό το απρόοπτο. Θέλω να επανέλθω σε καλές επιδόσεις σε μια δύσκολη σεζόν για μένα, αφού είναι η τελευταία μου χρονιά στη σχολή μου (ΣΕΦΑΑ)», δήλωσε η αθλήτρια της Αθλοκίνησης.
Από τους άνδρες πρώτος τερμάτισε ξανά ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ σε 2:37.06.18.