
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Η Όλγα Φιάσκα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα των 35χλμ, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην, λίγα χιλιόμετρα πριν την ολοκλήρωση του.
Η Μυτιληνιά βαδίστρια έχασε σπουδαία ευκαιρία να κλειδώσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο, καθώς στο 28ο χιλιόμετρο του αγώνα που διεξήχθη στο Άστρος Κυνουρίας και ενώ προπορευόταν με 15 λεπτά διαφορά από τη δεύτερη θέση, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η Φιάσκα μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση τον Μάϊο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Βάδην στο Ποντεμπράντι. Πρώτη τερμάτισε η Έφη Κουρκουτσάκη σε 3:14.16, αλλά το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Σοφία Αλικανιώτη, η οποία ακολούθησε λίγα μέτρα πιο πίσω με χρόνο 3:14.29. Η Κουρκουτσάκη μετείχε εκτός συναγωνισμού.
Επίσης, πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν από έναν ακόμη αγώνα υψηλού επιπέδου, ο Παναγιώτης Βαλσαμίδης στα 10χλμ. Κ20 με 57.41.83, αλλά και οι αθλήτριες Μαρία Ζουμπαδέλλη στα 5χλμ. Κ18 με 26.58.30 και Ειρήνη Χαραλαμπίδου με 27.59.83. Ο Βαλσαμίδης και η Χαραλαμπίδου συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Βαλκανικούς Αγώνες.