Στην "Έφεση" του ΣΚΑΙ ο Δεμερτζής! [audio]

16/05/2013 - 19:10 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2013 - 02:43

Demertzis_Thomaidis_Efesi_SKAIKαλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή "Έφεση" του Κυριάκου Θωμαΐδη, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ 100.3, ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου Μιχάλης Δεμερτζής.

Μέσα σε λιγότερο από 10 περίπου λεπτά, όσο δηλαδή διήρκεσε η τηλεφωνική επικοινωνία του δημοσιογράφου με τον έμπειρο παράγοντα, ο Μιχάλης Δεμερτζής προσπάθησε -και εν πολλοίς τα κατάφερε- να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλασικός αθλητισμός, ειδικά στην περιφέρεια, ρίχνοντας τα βέλη του προς τον κεντρικό ΣΕΓΑΣ.

Στη διάρκεια της μικρής αυτής συνέντευξης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου εκφράστηκε με γλαφυρό τρόπο, όσο... γλαφυρές είναι και οι καταστάσεις που βιώνει το άθλημα με την πολιτεία παρούσα - απούσα και τον ΣΕΓΑΣ να... τυρβάζει περί άλλων.

Για πρώτη φορά και αυτό είναι το σημαντικό, ακούστηκαν αναγκαίες εκκλήσεις για τη δημιουργία σχολών προπονητών -έστω και εμπειρικών- ώστε να κρατηθεί ζωντανό το άθλημα του στίβου. Παράλληλα, ο κ. Δεμερτζής ζήτησε απόλυτη διαφάνεια προτρέποντας την κεντρική διοίκηση της Ομοσπονδίας να δημοσιεύει στο σύστημα "Διάυγεια" ακόμα και την παραμικρή δαπάνη, για να βγουν όλα στο φως. Χαρακτήρισε τέλος τη Λέσβο "αθλητομάνα", φέρνοντας πολλά και σημαντικά παραδείγματα αθλητών που ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους στο νησί και γνώρισαν Πανελλήνια και παγκόσμια καταξίωση.

Τέλος, δεν παρέλειψε να επισημάνει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές Ενώσεις του ΣΕΓΑΣ, τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε επίπεδο εγκαταστάσεων, φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόσφατη καταστροφή της βαλβίδας των ρίψεων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, αφήνοντας σαφή υποννοούμενα ως προς τα κίνητρα όσων προέβησαν σε μια τέτοια πράξη, μία μόλις ημέρα πριν την πραγματοποίηση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής "Εφεση" στο ΣΚΑΙ 100.3

{mp3}demertzis_efesi_skai{/mp3}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey