Παγκόσμια επίδοση ο Χατζίου στο Επί Κοντώ!

19/05/2013 - 12:44

Xatziou_Petros_Epi_Konto2Το Διασυλλόγικο Πρωτάθλημα στίβου στις κατηγορίες παίδων - κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, επεφύλασσε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στις επιδόσεις των νεαρών και ταλαντούχων αθλητών των σωματείων τόσο της Λέσβου όσο και της Λήμνου.

Αναμφίβολα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της διοργάνωσης ήταν ο αθλητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης Πέτρος Χατζίου (φωτό), ο οποίος πέτυχε μια σπουδαία επίδοση στο Επί Κοντώ με άλμα στα 4,90μ, που αποτελεί μάλιστα επίδοση ικανή να τον στείλει ακόμα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Χατζίου, που είχε πιάσει από την περασμένη εβδομάδα το όριο (4,70μ) με την επιτυχημένη του προσπάθεια στα 4,80μ στο Διασυλλογικό των ανδρών, απέδειξε χθες ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με το 4,90μ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας, 10-14 Ιουλίου, μια πόλη που αποτελεί άλλωστε τη γεννέτειρα του "Τσάρου των αιθέρων", του Σεργκέι Μπούμπκα, του μεγαλύτερου αθλητή που έβγαλε το Επί Κοντώ μέχρι σήμερα. Ο Μυτιληνιός αθλητής θα πρέπει να επιβεβαιώσει την επίδοσή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του, ώστε να φορέσει τα γαλανόλευκα και να εκπορσωπήσει την Ελλάδα στην κορυφαία αυτή διοργάνωση.

Στους αγώνες, ξεχώρισαν επίσης η Ιωάννα Λιτσολάρη (Αθλοκίνηση) στα 100μ με 12.30 και στα 200μ με 26.20, συνεχίζοντας ένα απίστευτο σερί νικών στις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος. Υψηλή επίδοση σημείωσε και η Ευστρατία Φιάσκα (Αθλοκίνηση) στα 3.000μ με χρόνο 11:23.0, καθώς και ο Φανούρης Θεριουδάκης στον ακοντισμό με βολή στα 51,72μ.

Αρκετές πρώτες θέσεις κατέκτησαν και οι αθλητές της ΑΕ Λήμνου, που ήρθαν από το γειτονικό νησί και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, καθώς επίσης η Ολυμπιάδα Μήθυμνας, ο Αρισβαίος Καλλονής και ο Αλκαίος Μυτιλήνης από τη Λέσβο.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των σωματείων

Diasyllogiko_2013_Paides_ResultsDiasyllogiko_2013_Korasides_Results.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey