"Kids Athletics" - "Γυναίκα και άθληση" από την Αθλοκίνηση

23/05/2013 - 17:26 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2013 - 17:32

athlokinisi_aigaiopelagitikoi_parelasi1Ο αθλητικός σύλλογος «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ», υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού, πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το πρόγραμμα Στίβου για παιδιά «KIDS ATHLETICS».

Εξειδικευμένοι προπονητές περνούν στα παιδιά την αγάπη για τον αθλητισμό και τις αξίες, που αυτός πρεσβεύει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944350786 και καθημερινά στο Στάδιο Μυτιλήνης από τις 16:00 έως τις 19:00. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών.

Παράλληλα, συνεχίζεται και για την καλοκαιρινή περίοδο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το επιτυχημένο πρόγραμμα «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ». Ο αθλητικός σύλλογος «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ», σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, προσφέρουν σε γυναίκες κάθε ηλικίας ένα μοντέλο άθλησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες τις καθημερινότητας τους.

Ο συνδυασμός της αερόβιας άσκησης (καύση λίπους), της μυϊκής τόνωσης – γράμμωσης και της αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως η οστεοπόρωση, αποτελεί και τη μοναδικότητα του προγράμματος, που έως σήμερα έχουν εμπιστευτεί πολλές γυναίκες του νησιού μας. Πληροφορίες για ώρες και ημέρες στο τηλέφωνο 6977801347.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey