Απόλυτη επιτυχία το "Kids' Athletics"

31/05/2013 - 16:04 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2013 - 17:30

Kids_Athletics_Tarlas7Το πρωί της Πέμπτης (30/5) παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, την επωνυμία "Kids’ athletics".

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής και παρουσιάστηκε από τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ κ. Στέλιο Μακαρώνη.

Στο Α' Κύκλο του προγράμματος συμμετείχαν τα δημοτικά σχολεία της Μυτιλήνης, 1ο - 3ο και 6ο που εφαρμόζουν το πρόγραμμα διευρυμένου ωραρίου και στο Β' Κύκλο συμμετείχαν και μικροί αθλητές–τριες από τον ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Μυτιλήνης.

Έλαβαν μέρος συνολικά πάνω από 150 αγόρια και κορίτσια. Η πολυπληθής συμμετοχή των παιδιών έδειξε ότι επετεύχθησαν πλήρως οι στόχοι του προγράμματος, που είναι η γνωριμία και η μύηση των μικρών παιδιών με τα αγωνίσματα του Στίβου. Το Στάδιο γέμισε με τις φωνές και τα χειροκροτήματα των μικρών αθλητών και αυτό έδειξε ότι χάρηκαν ψυχαγωγήθηκαν και διασκέδασαν τη συμμετοχή τους.

Στόχος πλέον της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου είναι το πρόγραμμα να συνεχίσει το ταξίδι του, στη Λήμνο αλλά και στις μεγάλες κωμοπόλεις του νησιού (Καλλονή, Μόλυβος, Πολιχνίτος, Γέρα, Πλωμάρι, κ.λ.π.) με την συνεργασία των κατά τόπων αθλητικών σωματείων.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον "Ταρλά"

Kids_Athletics_Tarlas1Kids_Athletics_Tarlas2

Kids_Athletics_Tarlas3Kids_Athletics_Tarlas4

Kids_Athletics_Tarlas5Kids_Athletics_Tarlas6

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey