Αναχωρούν για Σέρρες Χατζίου και Λιτσολλάρη

13/06/2013 - 12:40 Τελευταία τροποποίηση στις 14/06/2013 - 10:48

Litsollari_Xatziou_athlokinisi2Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων θα συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο οι αθλητές της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Πέτρος Χατζίου και Ιωάννα Λιτσολλάρη, στοχεύοντας σε καλές επιδόσεις με στόχο μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Ο Χατζίου, αθλητής του Επί Κοντώ, έχει φέτος 4,90μ από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο αγώνισμα και χρειάζεται να επιβεβαιώσει την επίδοσή του στο Πανελλήνιο, χτυπώντας με αξιώσεις την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Ιωάννα Λιτσολλάρη, η οποία δε... χάνει με τίποτα τόσο στα 100μ όσο και στα 200μ, διεκδικώντας τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων, που θα διεξαχθεί στο Τάμπερε της Φινλανδίας από 11 έως 14 Ιουλίου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων διεξάγεται στις Σέρρες και τους δύο αθλητές της Αθλοκίνησης συνοδεύει ο προπονητής τους, Γρηγόρης Κοντός. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης, σε ανακοίνωσή του, εύχεται καλή επιτυχία στον Πέτρο και την Ιωάννα, με την προσδοκία ότι ο συγκεκριμένος κρίσιμος αγώνας θα τους δώσει το εισιτήριο για την Εθνική ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey