Βαλκανικό μετάλλιο για τον παπα-Νικόλα

05/10/2010 - 14:01

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου παλαιμάχων συμμετείχε το Σαββατοκύριακο ο πατέρας Νικόλαος Καστρινός, κατακτώντας μάλιστα το χάλκινο μετάλλιο στην απόσταση των 1500μ. Η διοργάνωση διεξήχθη στη Λάρισα και η Μυτιλήνη εκπροσωπήθηκε επάξια από έναν ικανότατο δρομέα.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα παλαιμάχων της Λάρισας ο παπά-Νικόλας έτρεξε με το εθνόσημο στο στήθος στα 1500μ, κατακτώντας την 3η θέση και μαζί το χάλκινο μετάλλιο, με τους Βόσνιους να πανηγυρίζουν το χρυσό και τους Βούλγαρους το ασημένιο μετάλλιο. Συνολικά, στα 1500μ έλαβαν μέρος 47 αθλητές, εκ των οποίων οι 25 ήταν Έλληνες, ενώ συνολικά στο Βαλκανικό συμμετείχαν 800 αθλητές και αθλήτριες από 12 χώρες. Η επόμενη διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Σλοβενία. 

Ο πατήρ Νικόλαος είναι ο ιερέας του Μεσαγρού και σε νεαρή ηλικία υπήρξε πολύ καλός δρομέας. Αν και τον κέρδισε η ιερατική, ποτέ δε σταμάτησε να γυμνάζεται. Παράλληλα με τα καθήκοντα του στην εκκλησία και πάντοτε με τις ευλογίες του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέσβου κ.κ. Ιάκωβου, παίρνει μέρος σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις, με σημαντικές διακρίσεις.  

Elia-thalassa
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey