Στην Κω το Τουρνουά Αιγαίου

  • SportLesvos
  • Κατηγορία Τένις

Ένα χρυσό και δυο χάλκινα μετάλλια είναι ο απολογισμός των αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης  Λέσβου στους 1ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες της κατηγορίας junior, που διεξήχθησαν πιλοτικά στην Κω, την περασμένη εβδομάδα. Ένας θεσμός, που παίρνει "σάρκα και οστά" ύστερα από αίτημα όλων των Ομίλων Τένις των νησιών του Αιγαίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πολλά παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα, να συναντιούνται μεταξύ τους και  να συναγωνίζονται με κύριο στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων των Ομίλων του Αιγαίου, που έχουν κοινούς στόχους, αλλά και κοινά προβλήματα.

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου συμμετείχαν οκτώ αθλητές, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Στρατούλα Καραβατάκη στην κατηγορία των 12 ετών και από ένα χάλκινο μετάλλιο η Μαριάνθη Τσεσμετζή και η Μαρία Ευαγγέλου, στην κατηγορία των 10 και 14 ετών, αντίστοιχα.

Ο εθνικός προπονητής των νήσων Αιγαίου, αλλά και του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Δημήτρης Τσακίρης, μιλώντας για τους αγώνες δήλωσε:  "Συγχαίρω τα εκατό και πλέον παιδιά, που συμμετείχαν στο 1ο Τουρνουά Αιγαίου, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για το θέαμα που πρόσφεραν στο φίλαθλο και φιλόξενο κοινό της Κω. Απέδειξαν για άλλη μια φορά, πως τα νησιά του Αιγαίου έχουν πολύ καλό έμψυχο υλικό και το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό. Ήταν ένα τουρνουά, που ενίσχυσε τη σύσφιξη των σχέσεων των ομίλων των νησιών του Αιγαίου και πρόβαλε τα όποια προβλήματα πρόσβασης και μετακίνησης προς το κέντρο, λόγω της γεωγραφικής θέσης τους."

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.