Επιτυχημένο το τουρνουά

  • SportLesvos
  • Κατηγορία Τένις

Μεγάλη επιτυχία είχε το τουρνουά τένις που πραγματοποίησε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου την προηγούμενη εβδομάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Νεάπολη. Ουσιαστικά, επρόκειτο για ένα εσωτερικό τουρνουά, μεταξύ των αθλητών του ο Ομίλου, που αποτέλεσε ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, εν όψει του περιφερειακού τουρνουά τένις, το οποίο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στις 30 Ιουλίου.
Στο αγωνιστικό τεστ του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 10 έως 16 ετών, χωρισμένοι σε τρεις κατηγορίες.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία αγοριών ηλικίας από 14 έως 16 ετών, στην 1η θέση κατετάγη ο Ευστράτιος Γαβριήλ, στη 2η θέση ήταν Γεώργιος Βλαχόπουλος Γεώργιος και στην 3η ο Αντώνιος Τριχώνας. Τέταρτος κατετάγη ο Μανώλης Αϊβαλιώτης.
Στην κατηγορία των κοριτσιών ηλικίας 12 έως 14 ετών, στην 1η θέση του βάθρου ανέβηκε η Στρατούλα Καραβατάκη, δεύτερη ήταν Μερόπη Προκοπίου, Τρίτη η Μαρία Ευαγγέλου και στην 4η θέση η Μαριάνθη Τσεσμετζή.
Τέλος, στην κατηγορία των αγοριών, ηλικίας 10 έως 12 ετών, στην 1η θέση κατετάγη ο Γιάννης Τσακίρης, δεύτερος ήταν ο Βασίλης Κυριάκος, τρίτος ο Χρήστος Παυλιδέλλης και στην 4η θέση ο Πολύδωρος Πρινίτης.
Οι άνθρωποι του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά και ελπίζουν σε ανάλογες εμφανίσεις και στο περιφερειακό τουρνουά τένις, τις προσεχείς ημέρες. Είναι αλήθεια, κι αυτό αποτελεί παράπονο και των περισσοτέρων παιδιών, ότι είναι ελάχιστες οι φορές μέσα στη χρονιά, που αθλητές και αθλήτριες νησιωτικών σωματείων έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με σωματεία άλλων περιοχών, αφού οι μετακινήσεις γίνονται με δυσκολία, με αποτέλεσμα να περιορίζονται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.