Πρόκριση μέσα στη Χίο για ΑΟΜ

27/11/2016 - 22:24 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2016 - 00:34

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται πλέον ο ΑΟ Μυτιλήνης, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΦΟ Καμποχώρων στη Χίο με 1-3 σετ.

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις, λόγω κάποιων τραυματισμών. Ο προπονητής του ΑΟΜ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αθλητές, που δεν είχαν παίξει αρκετά ως τώρα στο πρωτάθλημα, οι οποίοι τον δικαίωσαν σε ένα αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό ματς. Ο ΑΟΜ κέρδισε το πρώτο σετ με 23-25 και στη συνέχεια έφτασε άνετα και στο 0-2, επικρατώντας με 16-25 στο δεύτερο. Κάπου εκεί η χαλάρωση έκανε την εμφάνισή της, γεγονός που το εκμεταλλεύτηκε ο ΦΟ Καμποχώρων, παίρνοντας το τρίτο σετ με 25-21, μειώνοντας σε 1-2. Η ομάδα της Μυτιλήνης σοβαρεύτηκε, πίεσε αρκετά στο σέρβις και έφτασε άνετα στην επικράτηση με 1-3 σετ, νικώντας στο τέταρτο σχετικά εύκολα με 16-25.

Με τη νίκη του αυτή ο ΑΟ Μυτιλήνης παραμένει εντός του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, περιμένοντας τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση, που θα διεξαχθεί εκ νέου με γεωγραφικά κριτήρια, φέρνοντας πιθανότατα στο δρόμο του τη Ροδίων Άθλησις.

Συνθέσεις

ΦΟ Καμποχώρων (Ε. Κοσμάς): Λημναίος, Τσαμπλάκος, Πλάκας, Κλούβας, Τσίπηρας, Φράγκος (λ), Σαμουήλ, Στρούμπης (λ), Καπριλάκης, Στείρος, Νικολαΐδης, Κοσμάς, Τσουκάρης, Κογκαλίνης

ΑΟ Μυτιλήνης (Σ. Γιακουμής): Στ. Μπουρούς, Κατσακούλης, Κοκκινόπουλος, Π. Μπουρούς, Τσάτσος (λ), Παπασταύρου, Μόκαλης

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey