Γιακουμής: "Αποδείξαμε ότι διαθέτουμε βάθος"

27/11/2016 - 22:36

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη - πρόκριση του ΑΟ Μυτιλήνης, μέσα στη Χίο, επί του ΦΟ Καμποχώρων ήταν ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής, μιλώντας στο "SL" μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα επεσήμανε:: "Παρά το καθαρό σκορ, η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Χίου δεν ήταν καθόλου εύκολη. Αντιμετωπίσαμε ένα πολύ αξιόμαχο και νεανικό σύνολο, ενώ εμείς είχαμε να ξεπεράσουμε και όλα αυτά τα προβλήματα τραυματισμών, που μας ταλαιπωρούν αυτήν την περίοδο. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες μου ανταπεξήλθαν στο 100% και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια τους στη διάρκεια του ματς."

Σε ερώτηση για την απαιτητική συνέχεια της Α2, ο κόουτς του ΑΟΜ τόνισε: "Σήμερα δείξαμε ότι διαθέτουμε και το βάθος, αλλά και την ποιότητα, ώστε να αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος στην Α2."

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey