Γλυκιά ήττα στο tie-break!

18/02/2017 - 19:04 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2017 - 19:41

Σε ένα συναρπαστικό ματς και αναμφίβολα το καλύτερο από άποψη θεάματος φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, ο ΑΟ Μυτιλήνης ηττήθηκε με 2-3 σετ από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή έκανε μια ψυχωμένη εμφάνιση, πήρε το πρώτο σετ με 26-24 μπαίνοντας σε ρόλο οδηγού, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, κατακτώντας το δεύτερο σετ με 18-25. Ακολούθησε μια απίστευτη ανατροπή για τον ΑΟΜ στο τρίτο σετ, όταν βρέθηκε δύο φορές στο -6 και στο -4, καταφέρνοντας να φτάσει στο 2-1 υπέρ του, κερδίζοντας με 25-22.

Στο κρίσιμο τέταρτο σετ, έλειψε το καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία, με αποτέλεσμα ο Ιωνικός να ισοφαρίσει σε 2-2, παίρνοντας το με 17-25. Στο tie break, με τον κόσμο στο Κλειστό της Νεάπολης να έχει μπει για τα καλά στην εξίσωση, ο ΑΟ Μυτιλήνης έκανε μια ακόμα θαραλλέα ανατροπή, γυρνώντας από το εις βάρος του 7-9 στο υπέρ του 13-11. Αλλά ο Ιωνικός εμφανίστηκε πιο ώριμος από ποτέ, μετά από το τελευταίο τάιμ άουτ και με αντεπίθεση διαρκείας, όπου πέτυχε τέσσερις αναπάντητους πόντους, έφτασε στο τελικό 13-15, φεύγοντας από τη Λέσβο με το 2-3 στα σετ.

Η ήττα ήταν γλυκόπικρη για τον ΑΟΜ, που πρόσθεσε έναν ακόμα πόντο στη συγκομιδή του, αλλά για να ταξιδέψει απελευθερωμένος στην Κω για το ματς που θα κρίνει την παραμονή, θα χρειαστεί μια ακόμα υπέρβαση απέναντι στον Πανιώνιο, σε δύο εβδομάδες από σήμερα, ξανά στο Κλειστό Νεάπολης.

Συνθέσεις

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σ. Γιακουμής): Περτσελής, Παπασταύρου, Κατσακούλης, Ζιάκκας, Αγγέλου, Τσάτσος (λ), Λαμπούσης (λ), Σ. Μπουρούς, Π. Μπουρούς, Μόκαλης, Γλούφτσιος, Δουλαβέρης 

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (Κ. Νικηφωάδης): Μανίτσας, Γαβαλάς, Κατσακούλας, Πατσιαλής, Κάλφας, Κοτσαμπάσης, Φιλιππαίος, Μανιάτης, Τζωρτζωνάς, Λέπουρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey