Το μεγάλο ματς του ΑΟ Μυτιλήνης!

04/03/2017 - 11:00

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΑΟ Μυτιλήνης, που σήμερα το μεσημέρι στις 15:30 θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, με μοναδικό στόχο μια καθαρή νίκη.

Ο Σωκράτης Γιακουμής και οι παίκτες του είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας συνάντηση, έχοντας στο μυαλό τους αποκλειστικά την κατάκτηση τριών σετ. Απέναντί τους θα βρεθεί ο "Ιστορικός", που δεν προκαλεί φόβο, έχοντας λίγο καλύτερη συγκομιδή από την ομάδα της Λέσβου, αλλά ξεκάθαρα δυσανάλογο κίνητρο σε σύγκριση με τους παίκτες του ΑΟΜ, που γνωρίζουν πως αν κερδίσουν σήμερα, τότε θα έχουν εξασφαλίσει σχεδόν μαθηματικά και την παραμονή τους στην κατηγορία.

Για τον ΑΟΜ, μια νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, θα σημάνει ότι το ματς απέναντι στον ουραγό ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, στα Δωδεκάνησα, δεν θα αποκτήσει χαρακτήρα "ζωής ή θανάτου", αφού πλέον οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή θα ταξιδέψουν εκεί δίχως άγχος, έχοντας διαφορά ασφαλείας.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης απηύθυναν κάλεσμα προς τον κόσμο, ζητώντας την υποστήριξή τους σε αυτή το κρίσιμο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 15:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

Δείτε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στην Α2 Βόλεϊ ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey