Για το θαύμα με Ροδίων Άθλησις

17/03/2017 - 11:27 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2017 - 11:45

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο ΑΟ Μυτιλήνης στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών στο βόλεϊ, αφού μετά την ήττα από τον ΑΟ Αθλοπαιιδών Κω έχει μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο εκπρόσωπος της Λέσβου αναζητά πλέον μία νίκη στα τρία εναπομείναντα ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό με αντίπαλο τη Ροδίων Άθλησις, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 και αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς της ιστορίας του ΑΟ Μυτιλήνης, αφού ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εάν δε συμβεί κάποιο απρόοπτο στη συνέχεια.

Ο Σωκράτης Γιακουμής και οι αθλητές του έχουν ξεπεράσει τα όποια προβλήματα δεν επέτρεψαν στον ΑΟΜ να ταξιδέψει με πλήρη αποστολή στην Κω. Άπαντες προσδοκούν σε ένα κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Νεάπολης, που θα σπρώξει την ομάδα της Μυτιλήνης προς τη νίκη. Αναμφίβολα, ο αντίπαλος μόνο αμελητέος δεν είναι, αφού οι Ροδίτες βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πίνακα, η οποία τους δίνει ως αυτή τη στιγμή την άνοδο στην Α1. Ακριβώς πίσω τους, βρίσκεται ο Απόλλων, τον οποίο αντιμετωπίζει τελευταία αγωνιστική ο ΑΟ Μυτιλήνης εκτός έδρας.

Ο φίλαθλος κόσμος της Λέσβου αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στις εξέδρες, όπως άλλωστε συνέβη και κόντρα στον Πανιώνιο πριν δύο εβδομάδες, ώστε να δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα. Ας μη λείψει κανείς.

Δείτε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στην Α2 Βόλεϊ ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey