Όλα παίζονται ακόμα!

18/03/2017 - 12:08 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2017 - 12:22

Ο ΑΟ Μυτιλήνης κατέθεσε ψυχή και πάθος στην αναμέτρηση με τη Ροδίων Άθλησις, αλλά λύγισε στο tie break με 3-2 σετ, προσθέτοντας πάντως έστω έναν πόντο στη συγκομιδή του, πιάνοντας τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω στη βαθμολογία. Ωστόσο η ομάδα της Λέσβου υστερεί στην ισοβαθμία, αφού έχει ηττηθεί με 3-0 στην Κω, ενώ κέρδισε με 3-2 σετ στη Μυτιλήνη.

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή απέδειξε ότι αξίζει να παραμείνει στην Α2 κατηγορία, αφού σίγουρα αν δεν ταξίδευε με τόσες ελλείψεις στην Κω, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετικό και σήμερα ο ΑΟΜ να έκανε σχέδια ήδη για την επόμενη χρονιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 15ης Αγωνιστικής στο 2ο όμιλο του νότου, ο ΑΟ Μυτιλήνης πήρε το πρώτο σετ με 27-25, βάζοντας... φωτιά στο Κλειστό Νεάπολης. Οι Ροδίτες συνήλθαν πολύ γρήγορα από την αιφνιδιαστική εξέλιξη του 1-0 και ισοφάρισαν άμεσα, κατακτώντας εύκολα το δεύτερο σετ με 13-25. Ο ΑΟΜ πάλεψε για να πάρει ξανά το προβάδισμα, αλλά βρέθηκε με 1-2 πίσω στα σετ, αφού έχασε και το τρίτο με 21-25. Όμως με τεράστια ψυχικά αποθέματα, η ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε με 25-22 το τέταρτο, στέλνοντας το ματς στο tie break. Εκεί, η Ροδίων Άθλησις ήταν καλύτερη, έφτασε άνετα στο 6-15 και έφυγε νικήτρια από τη Λέσβο, μετά από ένα ματς που κράτησε δύο ώρες και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα! 

Ο ΑΟ Μυτιλήνης θέλει ακόμα έναν πόντο στα ματς με τους επίσης πρωτοπόρους Εθνικό (εντός) και Απόλλωνα (εκτός), ενώ ταυτόχρονα να μην αυξήσει τη συγκομιδή του ο ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω...

Διαιτητές: Σταρίδας- Τοψιδέλης
ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σωκράτης Γιακουμής): Αγγέλου, Μόκαλης, Παπασταύρου, Ζιάκκας, Τσάτσος, Κατσακούλης, Δουλαβέρης, Γλούφτσιος, Μπουρούς Σ., Λαμπούσης, Περτσελής
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Τρατσέλας): Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Ρουσέττος Σ., Αρβανίτης Ν., Παππάς Α., Ποτολίδης Π.

Στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η αναμέτρηση μεταξύ Δραπετσώνας και ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, ενώ στις 19:00 ο Ιωνικός κοντράρεται με τον Πανιώνιο.

Δείτε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στην Α2 Βόλεϊ ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey