Κυνηγάει το όνειρό του με Εθνικό!

31/03/2017 - 13:26 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2017 - 21:44

Δύο στροφές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 στο βόλει των ανδρών, ο ΑΟ Μυτιλήνης είναι αναγκασμένος να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στον πρωτοπόρο Εθνικό, αναζητώντας ένα βαθμό που θα τον φέρει ξανά πάνω από τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω στο βαθμολογικό πίνακα.

Απέναντί του ο ΑΟΜ δεν έχει μια τυχαία ομάδα. Βρίσκονται οι Πειραιώτες, που παραμένουν αήττητοι σε 12 αγώνες, έχοντας χάσει μόλις ένα σετ σε όλο το πρωτάθλημα. Μια ομάδα, με μπάτζετ περίπου 100.000€, με παίκτες επιπέδου Α1 στο ρόστερ της, που είναι ανώτερη σε όλους τους τομείς, έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο εδώ και αρκετές αγωνιστικές.

Τι δε διαθέτει θεωρητικά ο Εθνικός; Το κίνητρο, που έχει ο ΑΟ Μυτιλήνης, το πάθος για την εξασφάλιση του φετινού στόχου, την έδρα και την υποστήριξη του κόσμου. Ο εκπρόσωπος της Λέσβου δεν μπορεί να ποντάρει σε πολλά, απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο. Ενδεχομένως όμως οι φίλαθλοι στο Κλειστό Νεάπολης, να καταφέρουν να αποτελέσουν τον αστάθμητο παράγοντα, που ενδεχομένως να κρίνει θετικά και την εξέλιξη του ματς για τον ΑΟΜ. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή δεν χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη. Αρκεί να πάει το ματς στο tie-break. Τότε θα έχει εξασφαλίσει τον πόντο ακόμα και αν ηττηθεί, με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω από τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, που έχει ρεπό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:30 στο Κλειστό Νεάπολης και θα αποτελέσει την προτελευταία ευκαιρία του ΑΟΜ στο φετινό πρωτάθλημα και τελευταία μέσα στη Μυτιολήνη, αφού την άλλη εβδομάδα θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Απόλλωνα στο ματς που θα ρίξει την αυλαία του πρωταθλήματος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey