Φυσιολογική ήττα από τον Εθνικό

02/04/2017 - 22:15 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2017 - 22:38

Ο ΑΟ Μυτιλήνης ήθελε να πάρει κάτι από το ματς με τον Εθνικό, αλλά ήξερε εξαρχής ότι το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο, αφού απέναντί του ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και ίσως η κορυφαία όλης της κατηγορίας.

Έτσι, το τελικό 0-3 στα σετ δεν αποτέλεσε έκπληξη, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ήρθαν στη Λέσβο για να τιμήσουν την ιστορία και τη βαριά φανέλα τους και όχι για να κάνουν τουρισμό.

Ο Εθνικός κέρδισε το πρώτο σετ με 11-25, στη συνέχεια έφτασε και στο 0-2 επικρατώντας με 14-25, ενώ κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη νίκη του σε μία περίπου ώρα, νικώντας και στο τρίτο σετ με 22-25.

Πλέον, η ομάδα της Μυτιλήνης θα πρέπει να πάρει βαθμό στην έδρα του Απόλλωνα, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο ΑΟΜ θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που κατέχει την 3η θέση στον όμιλο και θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αφού σήμερα δεν κατάφερε να πάρει καθαρή νίκη στην έδρα του Πανιωνίου κι έτσι, ακόμα και αν κερδίσει τον ΑΟΜ την ερχόμενη αγωνιστική, θα υστερεί σε ισοβαθμία με τη Ροδίων Άθλησις (έχει ηττηθεί με 3-1 σετ στον Α' Γύρο, ενώ κέρδισε με 3-2 σετ στο Β' Γύρο). 

Δείτε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στην Α2 Βόλεϊ ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey