Ο ΑΣ Άθληση δείχνει το δρόμο

22/11/2018 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2018 - 15:18

Ο ΑΣ Άθληση δείχνει το δρόμοΜε μεγάλο τους όνειρο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, αποτελούμενη από ντόπια παιδιά, που θα μπορούσε να σταθεί σε εθνική κατηγορία στο βόλεϊ ανδρών, οι άνθρωποι της Άθλησης εργάζονται καθημερινά στο γήπεδο για να το κάνουν πράξη. Και η αλήθεια είναι πως τα πρώτα δείγματα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.

Η ανάπτυξη που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στο νησί γύρω από το άθλημα του βόλεϊ, γίνεται αισθητή από τις διοργανώσεις των πρωταθλημάτων όλων των ηλικιών, στα οποία συμμετέχουν αρκετοί σύλλογοι, πολλές φορές και με περισσότερε από μία ομάδα. Βέβαια, τα νούμερα μπορεί να είναι εντυπωσιακά αναφορικά με τα κορίτσια, αλλά δε συνέβαινε το ίδιο και με τα αγόρια. 

Όχι πια. Στην Άθληση, ο Σωκράτης Γιακουμής και οι συνεργάτες του, ο Σάββας Περτσελής και ο Σάκης Τσάτσος, έχουν βαλθεί να φέρουν το βόλεϊ της Λέσβου ξανά σε εθνική κατηγορία. Η ομάδα των παμπαίδων, αποτελούμενη από παιδιά 14 ετών, ήδη φανερώνει πτυχές του ταλέντου της. Και σύμφωνα με τα όσα επισημαίνουν οι γνώστες του αθλήματος, τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους κόπους και τις προσπάθειες του συλλόγου σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού μόλις μέσα σε ένα χρόνο προπονήσεων η βελτίωση είναι αισθητή και οι προσδοκίες ιδιαίτερα αυξημένες.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν «απλώσει τα δίχτυα» τους και στο γειτονικό νησί της Λήμνου, ολοκληρώνοντας τα διαδικαστικά της μετακίνησης ενός ταλαντούχου 15χρονου αθλητή, που θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Άθλησης φέτος. 

Συνδυάζοντας το ταλέντο των νεαρών αθλητών, με τις παραστάσεις εθνικών κατηγοριών που κουβαλούν τα πιο έμπειρα στελέχη σε επίπεδο ανδρών, η Άθληση δείχνει το δρόμο για την ανάπτυξη του βόλει στο νησί μας, με ξεκάθαρο στόχο και πρόγραμμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Άθληση λειτουργούν τμήματα όλων των ηλικιών, για αγόρια και κορίτσια, με έμπειρους προπονητές και προπονήτριες. Πέραν του Σωκράτη Γιακουμπή, του Σάββα Περτσελή και του Σάκη Τσάτσου, τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του βόλει από γνώστες του αθλήματος, όπως η Σωτηρία Δαλέκου, η Ρούλα Κουκούτα και η Αγγελική Βουβούλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey