Στο Αιγάλεω η Άθληση για την πρόκριση!

21/06/2019 - 17:13 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2023 - 21:23

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τους παμπαίδες της Άθλησης, που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για έναν νοκ άουτ αγώνα με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η πρωταθλήτρια Λέσβου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω την Κυριακή 23 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω "Στ. Βενέτης". Η ομάδα που θα κερδίσει, προκρίνεται στην ημιτελική φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά χρονικά, 24-26 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού.

Μιλώντας στο "SL" ο προπονητής της Άθλησης Σάκης Τσάτσος τόνισε: "Είναι ένα μεγάλο νοκ άουτ παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και οι πιθανότητες πρόκρισης είναι απόλυτα μοιρασμένες. Εάν καταφέρουμε στο πρώτο μας ουσιαστικά παιχνίδι εκτός Μυτιλήνης και με τέτοια κρισιμότητα, να αποβάλλουν οι νεαροί αθλητές μας το άγχος, βγάζοντας στο γήπεδο τη βάση της δουλειάς μας, έχουμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε... Προσεγγίζουμε τον αγώνα ταπεινά και σεμνά. Κάθε πόντος και κάθε σετ θα είναι πρόκληση και εμπειρία για εμάς."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey