Διπλό χτύπημα με Δημούδη και Μαρινάκη η Άθληση

05/08/2020 - 09:56 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2023 - 21:23

Δύο μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωση η Άθληση, που θα εκπροσωπήσει τη Λέσβο στην Α2 των ανδρών την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εμπλουτίζοντας το ρόστερ της με νεαρούς παίκτες, που ταιριάζουν απόλυτα στη σύνθεση της ομάδας.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δημούδη και τον Θωμά Μαρινάκη, που έχουν παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες και αυτή την περίοδο σπουδάζουν στο γειτονικό νησί της Χίου. Πέρυσι φόρεσαν τη φανέλα του Νηρέα Καρδαμύλων και μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου της Μυτιλήνης ευχαρίστησε θερμά στην ανακοίνωσή της τους ομολόγους της στον Νηρέα, για την παραχώρηση των δύο παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Α.Σ Άθληση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Δημούδη προερχόμενο από τον Νηρέα Καρδαμύλων Χίου. Ο Κωνσταντίνος είναι γεννηθείς το 2000 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το βόλεϊ από την ομάδα του Ολυμπιακού ενώ έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ και την Αρμενική. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Έχει διατελέσει μέλος των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Η τελευταία του ομάδα ήτανε ο Νηρεάς Καρδαμύλων Χίου καθώς είναι φοιτητής στο νησί της Χίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία. Ήμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Θωμά Μαρινάκη προερχόμενος και εκείνος από την ομάδα του Νηρέα Καρδαμύλων Χίου, αφού σπουδάζει κι εκείνος στην όμορφη Χίο. Ο Θωμάς είναι και εκείνος γεννηθείς το 2000 και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου. Η πρώτη ομάδα του ήτανε ο ΣΦΠ Χανίων όπου έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Α2 εθνική κατηγορία με την Κρητική ομάδα. Τον καλωσορίζουμε στην Άθληση και του ευχόμαστε υγεία με πολλές επιτυχίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Νηρεά Καρδαμύλων Χίου για την παραχώρηση των αθλητών συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία μίας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας. Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey