Και Αγγέλου στην Άθληση

16/08/2020 - 20:13

Μια ακόμα προσθήκη για την Άθληση, που θα εκπορσωπήσει τη Λέσβο στην Α2 των ανδρών του βόλεϊ στη φετινή χρονιά, αφού η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Ερμή Παμφίλων για την παραχώρηση του Σπύρου Αγγέλου.

Ο Αγγέλου μόνο άγνωστος δεν είναι στην κοινότητα του βόλεϊ του νησιού μας, αφού έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια στον ΑΟ Μυτιλήνης, παίζοντας στη Β' Εθνική. Την τελευταία μένει μόνιμα στη Μυτιλήνη, με τη σύζυγό του Έρη Βογιατζή -επίσης αθλήτρια του Ερμή Παμφίλων-, προπονώντας παράλληλα και τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Στο παρελθόν, ο 30χρονος ύψους 1,98μ αθλητής, έχει αγωνιστεί σε Δραπετσώνα και Πανελλήνιο.

Στην ανακοίνωσή της η Άθληση επισημαίνει: «Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες προσθήκες στο ρόστερ του συλλόγου μας, τόσο σαν αθλητή αλλά και σαν χαρακτήρα. Σπύρο, σε καλωσορίζουμε στην Άθληση και είμαστε σίγουροι ότι θα αποδώσεις τα μέγιστα, ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του. Καλώς
ήρθες με υγεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ερμή Παμφίλων για την άμεση παραχώρηση του αθλητή, καθώς επίσης για τη βοηθεία του, να στελεχώσουμε την Αθληση με τους καλύτερους αθλητές του νησιού μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey