Ενισχύθηκε με Μόκαλη, Δουβαλέρη και Κατσακούλη η Άθληση

07/09/2020 - 22:35 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2020 - 22:52

Στην προσθήκη ακόμα τεσσάρων αθλητών προχώρησε η Άθληση, η οποία συνεχίζει να θωρακίζεται για την νέα σεζόν. Ο Μυτιληνιός σύλλογος απέκτησε τους Δουβαλέρη, Κατσακούλη και Μόκαλη από τον ΑΟΜ, ενώ συμφώνησε και με τον νεαρό Σμπιράκη ο οποίος αγωνιζόταν στην Πόλις Καλλιθέας. Η ανακοίνωση:

Το Α.Σ Άθληση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους Δουλαβέρη Μιχαήλ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του διαγωνίου, Κατσακούλη Παναγιώτη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και Σωκράτη Μόκαλη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.

katsakolulis.jpg (770×621)

Οι παραπάνω αθλητές αγωνίζονταν στο Α.Ο Μυτιλήνης τα προηγούμενα έτη. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Α.Ο Μυτιλήνης, για την παραχώρηση των αθλητών, δείχνοντας ότι για το καλό του αθλήματος, συμβάλει ενεργά παραχωρώντας τους αθλητές, ώστε να δημιουργηθεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που θα εκπροσωπεί το νησί της Λέσβου.

Επίσης, ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Σμπιράκη Γεώργιο γεννηθείς το 1993, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν με τα χρώματα, της Πόλις Καλλιθεάς. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε όλους τους αθλητές και να τους ευχηθούμε υγεία και είμαστε σίγουροι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό, για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey