Πρώτοι στο Αιγαίοι οι «μικροί» της Άθλησης!

04/07/2021 - 12:00 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2023 - 21:26

Τον άτυπο τίτλο της πρωτθλήτριας Αιγαίου κατέκτηση η Άθληση, που πήρε το εισιτήριο για τις «16» καλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε επίπεδο παίδων.

Σε νοκ άουτ αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου, η Άθληση επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω και πανηγύρισε έτσι μια ακόμα σπουδαία επιτυχία εκτός νησιού. Οι παίκτες του Σάκη Τσάσου δεν συνάντησαν αντίσταση στο πρώτο σετ (25-15), έφτασαν πιο δύσκολα στο 2-0 (25-22) και πήραν τη νίκη με 25-22 και στο τρίτο σετ.

Στην επόμενη φάση, η ομάδα της Λέσβου θα συναντήσει τον νικητή του αγώνα μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων Πελοππονήσου και Κρήτης. Το παιχνίδι της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου.

Για την Άθληση, η πρόκριση στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας έρχεται ως επιστέγασμα όλων των προσπαθειών που καταβάλει ο σύλλογος από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του για την προαγωγή του βόλει στο νησί μας, αλλά και ως επιβράβευση για την αδιάκοπη δουλειά της ομάδας, παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας που στέρησε από αυτή τη σπουδαία ομάδα μια σειρά από αγώνες και πιθανότατα ακόμα πιο έντονες συγκρινήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey