Έσπασαν καρδιές στο Κλειστό της Νεάπολης με νικήτρια την Άθληση

05/12/2021 - 09:39 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2021 - 10:00

Συγκλονιστικός αγώνας ανάμεσα στην Άθληση και στην Πετρούπολη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, με την ομάδα της Μυτιλήνης να επανέρχεται στις νίκες.

Παιχνίδι υψηλού επιπέδου με πολλές εντυπωσιακές φάσεις διεξήχθη για την 5η αγωνιστική του Α ομίλου, με τις δυο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη και αυτό φάνηκε με την εξέλιξη των σετ και τελικό σκορ 3-1 για τους γηπεδούχους.

Οι αθλητές της Άθλησης βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα, πάτησαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και με το αποτέλεσμα αυτό διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για την είσοδο στα πλέι οφ. 

Giakoumis_Sokratis_Paggeragotikos12.jpg (770×563)

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής με δήλωση του αναφέρει:"Συγχαρητήρια στους αθλητές μου γι αυτή τη νίκη, αποδείξαμε ότι είμαστε ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, παρόλο τις δυο συνεχόμενες τελευταίες ήττες που μας στοίχισε ψυχολογικά. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι βγαίνουμε να κερδίσουμε μια μάχη και όπως έγινε, διότι ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και επικράτησε εκείνος που το ήθελε περισσότερο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Πετρούπολης και καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τακτικά το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε και το δουλέψαμε την τελευταία εβδομάδα Από αύριο δουλεύουμε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πάλι εντός έδρας με το Κιατο.

Χαίρομαι πολύ που στην ομάδα μας συμμετέχουν παιδιά της Ακαδημίας ηλικίας 16 και 17 ετών και ως βασικοί, καθώς επίσης πολλοί αθλητές της προέρχονται από το νησί μας αποδεικνύοντας ότι γενικά στις ακαδημίες βόλεϊ του νησιού μας γίνεται σοβαρή δουλεία στα αγόρια και στα κορίτσια.

Ευχαριστούμε πολύ στον κόσμο μας για την όμορφη φίλαθλη και συνάμα αθλητική υποστήριξη. Χαιρόμαστε πολύ που είναι μαζί μας. Είναι δεδομένο ότι τους θέλουμε κοντά μας."

Δυνατή ήταν επίσης και η δεύτερη αναμέτρηση του ομίλου, με τον Κόροιβο να φεύγει νικητής από την Πάτρα με 2-3 σετ κόντρα στην Ολυμπιάδα.

Τα σετ:

Άθληση - Πετρούπολη 3-1 (25-21, 28-26, 18-25, 31-29)

Ολυμπιάς - Κόροιβος 2-3 (29-31, 25-14, 25-23, 21-25, 11-15)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey