Κρούσματα στην Άθληση και αναβολή του αγώνα με την Ολυμπιάδα

17/12/2021 - 18:08 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2021 - 18:17

Αναβλήθηκε ο αυριανός αγώνας της Άθλησης στην Πάτρα απέναντι στην Ολυμπιάδα λογω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Λέσβου.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του το σωματείο, ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής του Α ομίλου θα οριστεί σε νέα ημερομηνία πιθανόν τη νέα χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ της Άθλησης, ανακοινώνει ότι το παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στην Ολυμπίας Πατρών το Σάββατο 18/12 στην Πάτρα, δεν θα διεξαχθεί και πήρε αναβολή για νέα ημερομηνία, σύμφωνα με απόφαση της διοργανώτριας αρχής, λόγω ανεύρεσης κρουσμάτων στην ανδρική ομάδα μας, που σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε και να παραστούμε στον αγώνα.

Η Άθληση με υψηλό αίσθημα ευθύνης τηρεί με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα για αυτές τις περιπτώσεις, έχουμε αναστέλλει όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες τουλάχιστο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, καθώς επίσης όλη η ανδρική ομάδα καθημερινώς εξετάζεται μέσω τεστ.

Αγαπητά μέλη, ο ιός καραδοκεί και από μια ανυποψίαστη στιγμή υπάρχει ο κίνδυνος διασποράς.Παρακαλούμε, ολοι όπως τηρούν τους κανόνες υγιεινής - προστασίας και ευελπιστούμε να σας δούμε σύντομα. Σχετικά με τις προπονήσεις των παιδιών θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα Να ευχηθούμε περαστικά σε αυτούς που έχουν νοσήσει, να είναι ανώδυνο και χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή."

Με εκτίμηση το ΔΣ Άθληση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey