Στην Πάτρα για το καλύτερο η Άθληση

04/01/2022 - 22:24 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2022 - 22:44

Με απουσίες θα παρουσιαστεί η Άθληση στη Πάτρα για τον αγώνα απέναντι στην Ολυμπιάς Πατρών, αύριο Τετάρτη στον εξ' αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος στις 18/12, αλλά αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, η ομάδα της Λέσβου παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει, στοχεύει μόνο στη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι των play offs. Η Άθληση διανύει σίγουρα μια περίεργη περίοδο αφού έχει να αγωνιστεί 3 εβδομάδες, καθώς μεσολάβησε και η διακοπή των Χριστουγέννων και το έργο της σαφώς είναι δύσκολο, απέναντι σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13:30 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι μπαίνει "λουκέτο" και στο βόλεϊ λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και χθες σε τηλεδιάσκεψη στην ΕΟΠΕ, αποφασίστηκε να διεξαχθούν την Τετάρτη τα εξ αναβολής παιχνίδια που έχουν οριστεί και να ακολουθήσει διακοπή δύο εβδομάδων μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου. 

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτη Γιακουμής σε δήλωση του αναφέρει:

"Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά από τη στιγμή που έχουμε μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα πλει οφ πάμε να προσπαθήσουμε για τη νίκη, παρά τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών και λόγω εργασίας κάποιων αθλητών, αφού το παιχνίδι γίνεται εργάσιμη ημέρα. Όπως και να χει όμως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το κάθε πρόβλημα, αφού η ομάδα έχει την τύχη να έχει μεγάλο και αξιόλογο ρόστερ. Πάμε για το καλύτερο δυνατό. Βέβαια μόλις ενημερωθήκαμε για τη διακοπή του πρωταθλήματος, το οποίο είναι λογικό αφού τα κρούσματα έχουν αυξηθεί και θέλει μεγάλη προσοχή από όλους."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey