Νίκη 3-0 σετ για την Άθληση κόντρα στον Φοίβο

27/03/2022 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2022 - 13:14

Την νίκη με 3-0 κατέκτησε η Άθληση στον αγώνα με τον Φοιβο Μελισσίων σε έναν ανταγωνιστικό αγώνα μεταξύ δυο πολύ καλών ομάδων.

Και τα τρία σετ υπέρ της Άθλησης τελείωσαν με 25-21, ενώ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι με υψηλού επιπέδου φάσεις και πολλές διακυμάνσεις στο σκορ.

Από το πρώτο σετ έδειξαν τίς διαθέσεις τους και οι δυο ομάδες προσφέροντας ωραίο θέαμα αντάξιο της βαθμολογικής τους θέσης. Ήταν η 7η νίκη της νησιωτικής ομάδας ενώ απομένει ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕ Αρμενίων. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Πετρούπολη νίκησε 3-0 σετ τον Βύρωνα όπως και η ΑΕ Αρμενίων 3-0 τον Άρατο.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής αναφέρει σε δήλωση του αναφέρει:"Έγινε πραγματικά ένα πολύ όμορφο παιχνίδι αντάξιο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε και οι λιγοστοί που βρέθηκαν στο κλειστό της Νεάπολης πιστεύω παρακολούθησαν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Βέβαια από βαθμολογικής πλευράς δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία αφού τα πάντα έχουν κριθεί και του χρόνου θα μαστε πάλι εδώ το δικό οργανωμένοι και με στόχους. Το πρωτάθλημα έχει έναν ακόμη αγώνα εντός έδρας με την ΑΕ Αρμενίων στο όποιο θελουμε να αγωνιστούμε εξίσου καλά και να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν όλο αυτό τον καιρό."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey