Αγώνας γιορτή για την Άθληση και τον Κέρκη Σάμου

02/10/2022 - 12:02 Τελευταία τροποποίηση στις 03/10/2022 - 12:49

Ένα όμορφο αθλητικό γεγονός έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Νεάπολης, με την διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Άθληση και τον Κέρκη Σάμου, στο πλαίσιο του τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε η τοπική επιτροπή πετοσφαίρισης με την συμβολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ένας αγώνας γιορτή για τις δύο ομάδες, με βραβεύσεις και απονομή κυπέλλου για τον νικητή αλλά και ένα καλό τεστ πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και κυρίως για την Άθληση η οποία αντιμετώπισε στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της μπροστά στο φίλαθλο κοινό του νησιού έναν ισχυρό αντίπαλο έχοντας την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

athlisi-kerkis-samou-tournoua-2022-1.jpg (770×576)

Παρά την ήττα με 0-3 σετ (18-25,15-25,17-25) το πρώτο δείγμα κρίνεται θετικό για την εκπρόσωπο της Λέσβου στην Α2, έχοντας απέναντι της μια ομάδα που συμμετέχει στην Pre League με βλέψεις για άνοδο στην Volleyleague. Επίσης, αγωνίστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Κοντοκώστας Κωνσταντίνος στη θέση του λίμπερο, Βογιατζής Στρατής κεντρικός και Γιαννούτσος Φραντσέσκος κεντρικός. Ακόμη, το σύνολο του Σωκράτη Γιακουμή θα ταξιδέψει στην Αθήνα το επόμενο διάστημα για να αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις στις 15 Οκτωβρίου την Πετρούπολη και στις 16/10 με τον Ιωνικό Νίκαιας.

aponomi-giakoumis-se-andrioti-tournoua-volley-2022.jpg (770×576)

Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν βραβεύσεις και στο τέλος ακολούθησε απονομή μεταλλίων στις δύο ομάδες και απονομή κυπέλλου στον Κέρκη. Ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής πετοσφαίρισης Θοδωρής Λογοθέτης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιπερειφερειάρχη κ. Παναγιώτη Χριστόφα, όπως και στην ομάδα του Κέρκη την απονομή την οποία έκανε το μέλος της επιτροπής Νίκος Μπουρούς. Επίσης, η Άθληση και ο προπονητής της Σωκράτης Γιακουμής βράβευσε τον Βασίλη Ανδριώτη που υπήρξε για αρκετά χρόνια μέλος του ΔΣ της ομάδας αλλά αποσύρθηκε λόγω της προεδρίας του πλέον στην επιτροπή καλαθοσφαίρισης, ενώ ο πρόεδρος της Άθλησης Δημήρης Βερναρδάκης τίμησε τον παίκτη του Κέρκη Σάμου Δημήτρη Νικολάκη, αθλητής με μεγάλη καριέρα στο βόλεϊ έχοντας αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό.

Τέλος, μετά τη λήξη του αγώνα ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χριστόφας απένειμε μετάλλια και στις δύο ομάδες αλλά και το κύπελλο στον νικητή Κέρκη Σάμου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

athlisi-kerkis-samou-tournoua-aponomi-xristofas-metallia-2022.jpg (770×576)

aponimi-mpourous-kekri-samou-tournoua--2022.jpg (770×576)

vernardakis-nikolakis-aponomi-tournoua-2022.jpg (770×577)

Δηλώσεις το προπονητή της Άθλησης Σωκράτη Γιακουμή μετά τον αγώνα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey