Δείγμα θετικό για την Άθληση

17/10/2022 - 13:19 Τελευταία τροποποίηση στις 17/10/2022 - 13:53

Επέστρεψε η ομάδα της Άθλησης στο Λέσβο μετά από δυο φιλικά στην Αθήνα με την Πετρούπολη το Σάββατο και την Κυριακή με τον Ιωνικό Νίκαιας στην έδρα των αντιπάλων.

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή έδωσε δυο πολύ σημαντικούς αγώνες προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει την 29/10 εντός έδρας με την Ολυμπιάδα Πατρών.

Στον πρώτο αγώνα με την Πετρούπολη, η Άθληση στα δυο πρώτα σετ επέβαλε πλήρη τον ρυθμό της και τα κατέκτησε, ενώ στο τρίτο αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές και ηττήθηκε με 27-25. Δεν παίχτηκε τέταρτο σετ, αφού δεν υπήρχε επαρκής χρόνος.

Στο δεύτερο φιλικό με έναν ανώτερο αντίπαλο και φαβορί για άνοδο στην Pre league, τον Ιωνικό Νίκαιας, στο πρώτο σετ έγινε ντέρμπι με την Άθληση να κάνει το 1-0, στο δεύτερο ο αντίπαλος βρήκε ρυθμό σημειώνοντας το 1-1, ενώ στα επόμενα δυο σετ πραγματοποιηθήκαν πολλές αλλαγές για την Άθληση, αγωνίστηκαν και οι 13 αθλητές της αποστολής με τελικό αποτέλεσμα 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Σε δήλωση του στο "SL", ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής αναφέρει, "είμαι πλήρως ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των αθλητών είμαστε σε καλό δρόμο και ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στην δυσκολία των αγώνων".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey