Άθληση για «φίλημα»

29/10/2022 - 22:13 Τελευταία τροποποίηση στις 30/10/2022 - 20:22

Νικήτρια αναδείχθηκε η Άθληση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης στον πρώτο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών με 3-1 σετ.

Στην πρεμιέρα της Α2 κατηγορίας, η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή έδειξε χαρακτήρα στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα και υποχρέωσε σε ήττα μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Στο πρώτο σετ η Άθληση αν και βρέθηκε με 5 πόντους πίσω κατάφερε να ανατρέψει το σκορ σε 19-18 και εν τέλει να πάρει το σετ με 25-20. Στο δεύτερο σετ με όπλο την καλή ψυχολογία αλλά και την καλή υποδοχή και τα εξαιρετικά τελειώματα σε κομβικά σημεία η Άθληση έφτασε στο 25-21.

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι έχασαν την συγκέντρωση τους κάνοντας εύκολα λάθη, με την Ολυμπιάδα να το παίρνει με 20-25, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το 0-5 στο ξεκίνημα, με την ομάδα της Μυτιλήνης να αμφισβητεί ωστόσο κάποιες αποφάσεις των διαιτητών. Το τέταρτο σετ, ήταν πραγματικό ντέρμπι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τις ομάδες να να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος και την Άθληση να κερδίζει εν τέλει 27-25.

athlisi-paidiki-kerkida.jpg (770×576)

Πέρα από την καλή εμφάνιση της ομάδας στην πρεμιέρα που συνοδεύτηκε με νίκη, αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν δημιουργία παιδικής κερκίδας με μικρούς αθλητές και αθλήτριες της ομάδας και άλλων ομάδων αλλά και μικρών παιδιών γενικότερα και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Άθλησης.

Με ανεβασμένη διάθεση το σύνολο του Σωκράτη Γιακουμή θα προετοιμαστεί για την δύσκολη συνέχεια, καθώς την δεύτερη αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην έδρα του Πανιωνίου. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ο Ιωνικός Νίκαιας νίκησε 3-1 σετ τα Χανιά, ο Πανιώνιος πέρασε με 0-3 από την Πετρούπολη, ενώ η Αρμενική επιβλήθηκε επίσης 3-1 απέναντι στη Γλυφάδα. Τέλος, η ομάδα της Κερατέας νίκησε με 1-3 σετ το Ηράκλειο και ο Φοίβος 0-3 τον Κόροιβο.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Σωκράτη Γιακουμή:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey