Άθληση: Νικηφόρο πέρασμα από την Αμαλιάδα

04/12/2022 - 21:24 Τελευταία τροποποίηση στις 04/12/2022 - 21:41

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Άθληση στην Αμαλιάδα με 1-3 σετ κόντρα στον Κόροιβο που παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη μαζί με τη Γλυφάδα.

Η Άθληση έκανε ένα από τα πιο δύσκολα ταξίδια του πρωταθλήματος με αεροπορική και οδική διαδρομή αλλά τελικά παρόλο τη ταλαιπωρία, κατάφερε να πάρει το τρίποντο που την κρατάει εντός στόχων. Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή ήταν συγκεντρωμένοι, μόνο στο τρίτο σετ χαλάρωσαν με αποτέλεσμα να το χάσουν.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Λέσβου μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι και το κατάφερε με το τελικό 25-14 να τα λέει όλα. Αγωνίστηκαν και οι 11 αθλητές της αποστολής δοκιμάζοντας διαφορά σχήματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

giakoumis-athlisi-2022-23.jpg (770×576)

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής με δήλωση του στο "SL" αναφέρει: "Συγχαρητήρια στους αθλητές μου που ανταποκρίθηκαν στη δυσκολία της μετακίνησης και του αγώνα. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικό και πάντα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στην έδρα μας με αντίπαλο την Αρμένικη. Ένα ακόμα παιχνίδι ένας ακόμη τελικός που σκοπός είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη."

Τα σετ:

18-25, 22-25,25-21,14-25

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey