Άθληση: Καθαρή νίκη 0-3 σετ στην έδρα της Πετρούπολης

15/01/2023 - 11:34 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2023 - 21:14

Καθαρή νίκη 0-3 σετ πήρε η Άθληση στην έδρα της Πετρούπολης, με την Mυτιληνιά ομάδα να ανταποκρίνεται στο μέγιστο βαθμό στις απαιτήσεις του αγώνα. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή, διατηρήθηκε σε τροχιά play off που είναι ο στόχος της.

Tο παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο σετ. Στην αρχή του παιχνιδιού η Πετρούπολη πίεσε πολύ στο σέρβις με αποτέλεσμα να βρεθεί η Μυτιληνιά ομάδα πίσω 24-21, αλλά με μια ακόμη ανατροπή σε σετ για φέτος, κατάφερε να το κατακτήσει με αντεπίθεση διαρκείας κυρίως από το σέρβις και με σωστή τακτική.

Το δεύτερο και τρίτο σετ ήταν πανομοιότυπα, αφού η Άθληση δεν έδωσε κανένα δικαίωμα να πιστέψει ο αντίπαλος ότι μπορεί να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι, φτάνοντας εν τέλει σε μια καθαρή νίκη. Αγωνίστηκαν και οι 13 αθλητές της αποστολής όπου έδειξαν ότι είναι ετοιμοπόλεμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

giakoumis-athlisi-2022-23.jpg (770×576)

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής αναφέρει σε δήλωση του στο "SL":

"Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου που παρόλο που είχαμε να αγωνιστούμε ένα μήνα σχεδόν, δείξαμε σοβαρότητα και δεν δώσαμε στον αντίπαλο κανένα δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα εκτός από το πρώτο σετ. Μια νίκη ψυχολογίας και ανωτερότητας της ομάδας μας που είναι προσηλωμένη στο στόχο των play off.

Βρεθήκαμε με την πλάτη στο τοίχο στο πρώτο σετ, αλλά βρήκαμε τις λύσεις ώστε να το κατακτήσουμε. Προχωράμε προσηλωμένοι στο επόμενο παιχνίδι με τον Φοίβο Μελισσίων στην έδρα μας το ερχόμενο Σάββατο. Ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Συνεχίζουμε…"

Τα σετ:

24-26, 18-25, 20-25

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey