Νίκη τετράδας για την Άθληση

22/01/2023 - 21:20 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2023 - 21:13

Με νίκη έκλεισε η Άθληση τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, επικρατώντας εντός έδρας με 3-1 σετ την ανταγωνιστική ομάδα του Φοίβου Μελισσίων.

Κατά διαστήματα η ομάδα της Μυτιλήνης είχε παρά πολύ καλή απόδοση, εξαιρουμένου του δεύτερου σετ που το κατέκτησε εύκολα η ομάδα του Φοίβου. Το παιχνίδι κρίθηκε στην πολύ καλή απόδοση στο μπλοκ, καθώς και στο μπλοκ - άμυνα της Άθλησης, δημιουργώντας δεύτερες επιθέσεις τις οποίες αξιοποίησε θετικά.

Το σύνολο του Σωκράτη Γιακουμή κράτησε την τακτική στο σέρβις έως το τέλος, με αποτέλεσμα να χαλάσει την υποδοχή του αντιπάλου και να πάρει του τρείς βαθμούς της νίκης που την έστειλαν στην τέταρτη θέση.

Ο Σωκράτης Γιακουμής σε δήλωηση του στο "SL" αναφέρει: "Κλείνουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και 21 βαθμούς που μας φέρνουν στη τέταρτη θέση. Αν μη τι άλλο κρατάμε τους 3 βαθμούς και την καθαρή νίκη μας, εστιάζοντας στα επόμενα 4 ντέρμπι αρχής γενομένης το Σάββατο με αντίπαλο την Ολυμπιάδα στη Πάτρα.

Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αφού πλέον έχει βρει το ρυθμό της και είναι έτοιμη να διεκδικεί παντού τη νίκη. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη δυσκολία της μετακίνησης. Βέβαια έχουμε μάθει με αυτο τον τρόπο, αφού κάθε 15 μέρες ταξιδεύουμε. Ξεκάθαρα πάμε για τη νίκη, ώστε να παραμείνουμε εντός της πρώτης τετράδας και στα play offs."

Τα σετ:

25-17, 14-25, 25-16, 25-15

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey