Νίκησε και στην κακή της μέρα η Άθληση

05/03/2023 - 12:30 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2023 - 13:23

Μια ακόμη εντός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα της Άθλησης απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας με 3-1 σετ που την διατηρεί σε τροχιά play offs.

Το παιχνίδι στην έναρξη του έδειχνε ότι θα ήταν εύκολο για την ομάδα της Μυτιλήνης, όμως στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι απαλλαγμένοι από το άγχος έπαιξαν όμορφο volley, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έκαναν πολλά λάθη από τη θέση του σερβίς, γεγονός που τους δυσκόλεψε, ώστε να φτάσουν σε αυτό το 3-1.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής δοκίμασε ξανά διαφορά σχήματα και πρόσωπα, ενόψει του δύσκολου αγώνα το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Αρμένικη στον Πειραιά, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την είσοδο της ομάδας στη τετράδα.

Η ομάδα παρότι βρέθηκε σε κακή μέρα, κατέκτησε τους τρεις βαθμούς και ακόμη ένα θετικό στοιχείο που κρατάει σίγουρα, είναι ότι πήρε πολλές βοήθειες από αθλητές που δεν είχαν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Φέτος η ομάδα διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ με αθλητές μικρής ηλικίας που αποτελούν τη βάση για το μέλλον. 

Τα σετ:

25 - 13, 25 - 21, 19 - 25, 25 - 18

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey