Άθληση:Έφυγε από τον Πειραιά με "χρυσό" πόντο

12/03/2023 - 12:22 Τελευταία τροποποίηση στις 14/03/2023 - 15:43

Παρά την ήττα από την Αρμένικη με 3-2 σετ, η Άθληση κατάφερε να φύγει με έναν πόντο από τον Πειραιά, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την είσοδο της στα play off.

Εφόσον τις επόμενες τέσσερεις αγωνιστικές τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων είναι ευνοϊκά βάσει και της βαθμολογικής τους θέσεις, τότε το Μυτιληνιό σωματείο είναι πολύ πιθανό να πανηγυρίσει την είσοδο του στην τετράδα για την διεκδίκηση της ανόδου, κάτι που θα γίνει για πρώτη στην ιστορία του Λεσβιακού Volley.

Αυτό βέβαια απαιτεί την κατάκτηση δώδεκα βαθμών από την Άθληση στα επόμενα τέσσερα και τελευταία ματς τα οποία είναι με Ηράκλειο, Πετρούπολη, με τον Ιωνικό που οι 3 βαθμοί είναι σίγουροι λόγω αποχώρησης του από το πρωτάθλημα, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Φοίβο Μελισσίων.

Στον αγώνα του Σαββάτου 11/3, η Άθληση προηγήθηκε 2-1 σετ, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει εκεί το παιχνίδι παρά την πολύ καλή της απόδοση. Στο tie break ενώ βρισκόταν πίσω με 14-9, κατάφερε να πλησιάσει στον πόντο 14-13, όμως ηττήθηκε με 15-13. Ένα δυνατό παιχνίδι με εναλλασσόμενο σκορ και πολλές όμορφες φάσεις από τις δυο ομάδες.

Τα σετ:

18 - 25, 25 - 22, 17 - 25, 25 - 16, 15 - 13

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής αναφέρει:

Καταφέραμε να πάρουμε το ελάχιστο από αυτό το παιχνίδι, δηλαδή έναν πόντο ο οποίος ήταν στόχος μας, αφού μαθηματικά είμαστε κοντά στα play off. Βέβαια εμείς προσπαθήσαμε για τους τρεις πόντους και τη νίκη αλλά στον αθλητισμό ένας θα κερδίσει  και ο άλλος θα χάσει. Ίσως μας έλειψε και λίγο η τύχη που πάντα χρειάζεται. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους αθλητές οι οποίοι έδωσαν τα πάντα επί 2,5 ώρες μέσα στο γήπεδο με έναν παρά πολύ καλό αντίπαλο. Θεωρώ ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παρατήσαμε παρά την πίεση του αντιπάλου.

Είμαι πολύ περήφανος που ένα νησιωτικό σωματείο, 4 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος έχει στόχους  πρωταθλητισμού. Θέλω να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, τίποτα δεν έχει κριθεί, στις 22/4 θα ξέρουμε τι έχουμε κάνει όλον αυτό τον χρόνο. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα. Προχωράμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey