Άθληση:Χαλαρή νίκη με Ηράκλειο

27/03/2023 - 11:48 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2023 - 12:07

Καθαρή νίκη πέτυχε η Άθληση απέναντι στη ΓΕ Ηρακλείου με 3-0 σετ (25-21, 25-17, 25-21) στον αγώνα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης το Σάββατο 25/3.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Λέσβου εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικους την Αρμένικη και Χανιά, όμως η ομάδα της Μυτιλήνης έχει καλύτερο συντελεστή πόντων.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων, χωρίς να αφήσουν κανένα σημείο αντίδρασης στον αντίπαλο. Σε πολύ καλή ημέρα όλοι οι αθλητές  του Σωκράτη Γιακουμή έδειξαν χαρακτήρα καταγράφοντας υψηλά ποσοστά στην υποδοχή και στο μπλοκ. Η ομάδα απέδειξε ξανά με την εμφάνιση της ότι αξίζει μια θέση στη τετράδα.

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής σε δήλωση του αναφέρει:

"Πραγματικά έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Θέλω να δηλώσω την ικανοποίηση μου από τη απόδοση της ομάδας και την συγκέντρωση των αθλητών μου. Παρόλο που αγωνιζόμαστε υπό πίεση, αφού μέσα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές θα έχουν κριθεί τα πάντα, δείξαμε σοβαρότητα, βγάλαμε ενέργεια και ακολουθήσαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Βλέπουμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στις 8 Απριλίου με αντίπαλο την Πετρούπολη. Αυτό που με χαροποίησε πολύ είναι η προσέλευση και η ατμόσφαιρα των φιλάθλων, η οποία βοήθησε την ομάδα και της έδωσε έξτρα κίνητρο. Θεωρώ ότι ο κόσμος του volley και του νησιού σιγά σιγά αγκαλιάζει την ομάδα και εκτιμάει την προσπάθεια που γίνεται και τον ευχαριστώ πολύ. Είναι δεδομένο ότι τον θέλουμε κοντά μας. Φέτος έχουμε υπερβάλει εαυτό σε όλα τα επίπεδα. Ας μείνουμε προσηλωμένοι και ταπεινοί στο στόχο μας.  Συνεχίζουμε!"

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey