Πρόκριση στο Κύπελλο για Λήμνος Sports Club [vid]

12/11/2012 - 11:58 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2012 - 14:42

telxinida_limnosΣτην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στους άνδρες προκρίθηκε το Sports Club "Λήμνος", κερδίζοντας μέσα στη Ρόδο την Τελχινίδα με 0-3 σετ, στο πλαίσιο της Α' Φάσης της διοργάνωσης.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο "Βενετόκλειο" Κλειστό Γυμναστήριο της Ρόδου και η παρέα του Γιώργου Σαμαρά επικράτησε άνετα σε κάτι περισσότερο από μία ώρα. Ανάμεσά τους και ο Μυτιληνιός αθλητής Σάββας Περτσέλης (προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παγγεραγωτικού), ο οποίος πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή στο σύλλογο του γειτονικού νησιού, θέλοντας να ζήσει την εμεπειρία της συμμετοχής στο πλεύρο του βετεράνου αθλητή από την Ορεστιάδα.

Παρά το γεγονός, πως οι Λημνιοί αποτελούν ουσιαστικά μια νεοσύστατη ομάδα, αποδείχθηκε ότι διέθεταν περισσότερη εμεπειρία στα παρκέ έναντι των νεαρών αντιπάλων τους, γεγονός που τους βοήθησε να μη συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες στο δρόμο προς την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το Sports Club "Λήμνος" πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 13-25, όμως στο δεύτερο το ματς ήταν ντέρμπι με τους Ροδίτες να κοντράρουν και τους Λημνιούς να κερδίζουν με 20-25. Στο τρίτο και καθοριστικότερο σετ, η ομάδα του Νίκου Σαμαρά "καθάρισε" το ματς, επικρατώντας με 17-25 και φτάνοντας στο ευρύ 0-3.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις εξέδρες του "Βενετόκλειου" βρέθηκε αρκετός κόσμος, ο οποίος απόλαυσε το θέαμα και στο τέλος του αγώνα χειροκρότησε και τις δύο ομάδες.

ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΟΥ - ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB 0-3
Τα σετ: 13-25, 20-25, 17-25
ΤΕΛΧΙΝΙΣ: Τσιμισίρης, Γκένοφ, Μ. Χειμωνέτος, Κ. Χειμωνέτος, Ρουσσέτος, Σταυλάς, Λάλουσης, Χατζηγεωργίου, Ορμενάϊ, Καρύδας, Χαρισίδης, Καλημεράκης
ΛΗΜΝΟΣ: Σαμαράς, Νικηφορίδης, Μελάς, Περτσέλης, Τερνιώτης, Αλεξάκης, Μανίκας, Δεληγιάννης

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα (Πηγή: news12.gr)

{youtube}9KRPAtsKvoE{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey