Σταθερά πρώτοι οι Λημνιοί!

26/03/2013 - 10:42

AOM_Limnos_andres_2012_13Ματς για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, μεταξύ ΑΟ Μυτιλήνης και Sports Club Λήμνος, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος βόλεϊ των ανδρών για τη Ζ' Περιφέρεια.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Λημνιοί με 1-3 σετ, διατηρώντας έτσι την πρωτοπορία στο βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το πρώτο σετ με 25-27, ωστόσο λόγω του πάθους από τους παίκτες των δύο ομάδων, δημιουργήθηκαν κάποια νεύρα στο φιλέ με την ένταση να γενικεύεται και στην κερκίδα με εκατέρωθεν προκλήσεις.

Αποτέλεσμα ήταν ο διαιτητής να δείξει κόκκινη κάρτα στον Γιώργο Βασιλέλλη του ΑΟΜ και τον Κώστα Ναλμπάντη της Λήμνου, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο 2ο σετ, το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση και κατέληξε στους Λημνιούς με 24-26.

Ο ΑΟΜ προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε στο τρίτο σετ, φτάνοντας στο 25-22 και μπαίνοντας γερά ξανά στη διεεκδίκηση έστω του ενός βαθμού. Ωστόσο, η Λήμνος ήταν πιο συγκεντρωμένη στο τέταρτο σετ, κερδίζοντας το με 20-25 και μαζί την καθαρή νίκη με 1-3 σετ.

Ο αγώνας πάντως σημαδεύτηκε από τις πολλές διαμαρτυρίες για λανθασμένες υποδείξεις των διαιτητών, που είχαν ως συνέπεια να αντικρίσουν κίτρινες κάρτες οι Περτσέλης, Μελάς, Τ. Ναλμπάντης, Κ. Ναλμπάντης από τη Λήμνο και ο Γ. Βασιλέλλης από τον ΑΟΜ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως το ματς ΄ξεκίνησε στις 22:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 00:30!

Πλέον, η πρωτιά και ο τίτλος θα κριθεί στο ντέρμπι της 1ης Απριλίου μεταξύ του Sports Club Λήμνος και του Παπάδου Γέρας. Οι Λημνιοί έχουν το πάνω χέρι λόγω της νίκης τους στο Κλειστό της Νεάπολης στον Α' Γύρο (1-3), κάτι που σημαίνει ότι η Γέρα για να ελπίζει θέλει νίκη με καθαρό σκορ, σε αντίθεση με την ομάδα του Σωτήρη Μελά που της αρκούν έστω και δύο σετ για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Αποτελέσματα

Λήμνος Sports Club-ΑΟ Μυτιλήνης 3-0
Παπάδος Γέρας-Λήμνος Sports Club 1-3
Παπάδος Γέρας-ΑΟ Μυτιλήνης 3-0
ΑΟ Μυτιλήνης-Λήμνος Sports Club 1-3

Βαθμολογία
1. Λήμνος Sports Club 9 9-2
2. Παπάδος Γέρας 3 4-3
3. ΑΟ Μυτιλήνης 0 1-9

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey