Καυστική ανακοίνωση Παπάδου Γέρας

03/04/2013 - 10:08 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2013 - 10:31

LimnosSC_Papados_Myrina_2013_1Το ντέρμπι μεταξύ Παπάδου και Λήμνου για τη 10η Περιφέρεια στην κατηγορία των ανδρών συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα και μετά τη λήξη του, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του γειτονικού νησιού, χαρίζοντας της τον τίτλο και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για τη Β' Εθνική.

Με ανακοίνωση τους οι άνθρωποι του Παπάδου Γέρας διευκρινίζουν τα όσα συνέβησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μύρινας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, απογοητευμένοι τόσο από τη συμπεριφορά αθλητών και παραγόντων της Λήμνου, όσο και μερίδας οπαδών που προέβη σε ανάρμοστες συμπεριφορές, όπως τονίζεται.

Η διοίκηση των Γεραγωτών τέλος, παρά την πικρία για την απώλεια του τίτλου και τη δυσαρέσκεια για τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο, τα οποία "δεν προάγουν το αθλητικό ιδεώδες" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Sports Club Λήμνος στη μάχη ανόδου που θα δώσει στα επερχόμενα μπαράζ.

Αναλυτικά: "Μετά το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας στο νησί της Λήμνου, στο οποίο πραγματοποιήσαμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση αλλά δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα απο την τοπική ομάδα, την οποία ίδρυσε ο μεγαλύτερος Έλληνας πετοσφαιριστής όλων των εποχών, ένα ίνδαλμα για πολλούς από εμάς, ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς, θα θέλαμε να αναφέρουμε με πικρία γεγονότα και καταστάσεις τις οποίες αντιμετώπισαν οι παίκτες μας.

LimnosSC_Papados_Myrina_2013_2Κατά τη διάρκεια του αγώνα κωμικοτραγικές συμπεριφορές εξελίχθηκαν από κάποιους παίκτες, αλλά και παράγοντες του σωματείου της Λήμνου. Η αναφορά μας γίνεται ώστε να γνωρίζει το φίλαθλο κοινό την πραγματική εικόνα του αγώνα από την πλευρά μας.

"Αθλητές" οι οποίοι κατα καιρούς πρωταγωνιστούσαν στις εθνικές κατηγορίες με επιτυχία, με την συμπεριφορά τους καταπάτησαν το αθλητικό ήθος, όχι μόνο έβριζαν με χυδαίες εκφράσεις μπροστά στο φιλέ τους παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης, όχι μόνο προκαλούσαν συνεχώς με διάφορες άσεμνες χειρονομίες, αλλά τους απειλούσανε κιόλας.

Σε κάθε αλλαγή των πάγκων στα σετ κινούνταν απειλητικά προς τους αθλητές μας, σπρώχνοντας μπροστά στην γραμματεία, με αποκορύφωμα να προκληθεί ελαφρύς τραυματισμός σε αθλητή μας μετά από επίθεση. Αθλητής της Λήμνου κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του α' διαιτητή βριζόντας τον και απειλώντας να τον κατεβάσει κάτω, μετά από υπόδειξη του. Με τους άσεμνους πανηγυρισμούς, οι αθλητές της Λήμνου πυροδοτούσαν το κλίμα στην κερκίδα, με αποτέλεσμα τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο (αναπτήρας - κέρματα), βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών μας.

Γυναίκα - παράγοντας, η οποία βρισκόταν στο χώρο της γραμματείας, απηύθηνε το λόγο στον προπονητή της ομάδας της Γέρας, λεγοντάς του να "σκάσει", να μη μιλάει, καθώς και με διάφορες χειρονομίες προέτρεπε τους αθλητές της ομάδας της και τους φιλάθλους να "εξαγριωθούν". Οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες αθλητών της Λήμνου προς τους διαιτητές είχαν ως αποτέλεσμα την ανάρμοστη συμπεριφορά μερίδας οπαδών προς τους διαιτητές.

papados_geras_volleyball1Η ομάδα του Παπάδου Γέρας δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα, ώστε να έχει αυτή την αντιμετώπιση από τους προαναφερόμενους, καθώς τη διακατέχει το υψηλό φρόνημα του αθλητικού ήθους και του αθλητικού ιδεώδους, γεγονός το οποίο δίδαξε ο μεγάλος Νίκος Σαμαράς. Λυπούμαστε, που η ομάδα την οποία ίδρυσε με τόσο μεράκι και προσπάθεια σε ένα μικρό ακριτικό νησί, "κάποιοι" την γκρεμίζουν με την συμπεριφορά τους και τη δυσφημούν. Είμαστε σίγουροι ότι αν ήταν κοντά μας δε θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη που ντροπιάζει το αθλημά μας. Παρόλα αυτά θέλουμε να δωσουμε τα συγχαρητηριά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ευχηθούμε καλή συνέχεια.

ΔΣ ΠΑΠΑΔΟΥ ΓΕΡΑΣ"

(Φωτό: limnosfm100.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey