Ενθουσίασε το μίνι-βόλεϊ στη Νεάπολη!

15/12/2016 - 19:38 Τελευταία τροποποίηση στις 15/12/2016 - 19:50

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργανώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης την περασμένη Κυριακή, από την Τοπική Επιτροπή του αθλήματος στη Λέσβο.

Ουσιαστικά, ήταν μα εορταστική αθλητική εκδήλωση για αγόρια και κορίτσια έως 12 ετών, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και χάρηκαν το βόλεϊ, ενώ στις κερκίδες γονείς, συγγενείς και φίλοι χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειές τους. Παρόντες επτά σύλλογοι με 90 παιδιά, που χωρίστηκαν σε 25 ομάδες και έπαιξαν σε τέσσερα γήπεδα, τα τρία εκ των οποίων αφορούσαν το επίπεδο 3 (11-12 ετών) και ένα στο επίπεδο 2 (έως 10 ετών). Έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες του Ερμή Παμφίλων, της Αναγέννησης Αγιάσου, του ΓΑΣ Λέσβου, του Παγγραγωτικού, του ΑΟ Μυτιλήνης, του ΑΣ Άθληση και του Παπάδου Γέρας.

Για περισσότερες από τρεις ώρες, τα παιδιά χάρηκαν το βόλεϊ και οι προπονητές έδιναν τις συμβουλές τους στη διάρκεια των αγώνων. Νικητές και ηττημένοι δεν είχαν σημασία σε μια τέτοια εκδήλωση, με κάποιες ομάδες να εμφανίζουν υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και κάποιες άλλες να πραγματοποιούν φιλότιμες και αξιέπαινες προσπάθειες, κερδίζοντας όλες μαζί το δυνατό χειροκρότημα των θεατών. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey