Έρχεται το Lesvos Tour από το Postarw.gr

27/06/2017 - 13:59

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και το Postarw.gr φέρνει τις πιο ενδιαφέρουσες και άκρως συναρπαστικές διοργανώσεις του καλοκαιριού, στα πόδια σας! Σε συνεργασία με συλλόγους υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, θα ακολουθήσει ένα "γεμάτο" καλοκαίρι με πολλή διασκέδαση, απόλαυση, αγωνία και υγιή ανταγωνισμό, πλούσια δώρα και εκπλήξεις!

Το Lesvos Sports Tour κάνει εκκίνηση το σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου από τη Σκάλα Καλλονής και το Element Beach Bar με το Beach Volley Tournament! Οι εγγραφές ξεκίνησαν... Η διοργάνωση είναι ανοικτή σε συμμετοχές από 16 ετών και άνω στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και μικτού. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μπλουζάκι της διοργάνωσης, παίρνοντας μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση που υπόσχεται ανταγωνισμό, θέαμα και πολλές εκπλήξεις διεκδικώντας δώρα και τρόπαια!

Με βάση τον προγραμματισμό, το Lesvos Sports Tour από το Postarw.gr θα συνεχιστεί με το Beach Soccer Tournament, το οποίο έγινε για πρώτη φορά πέρυσι στο νησί, με την έναρξή του να ορίζεται στις 10 Ιουλίου. Θα ακολουθήσει βραδινός λαϊκός αγώνας δρόμου τρεξίματος, τουρνουά μπάσκετ και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το SportLesvos.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey