Στην Αθήνα για φιλικά ο ΓΑΣ Λέσβου

04/03/2011 - 10:29 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2011 - 12:10

Χωρίς επίσημο παιχνίδι παραμένει μέχρι και σήμερα η ομάδα βόλει του ΓΑΣ Λέσβου προβληματίζοντας τους ανθρώπους της.  Η ομάδα που φέτος της δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και ύστερα από πολλά χρόνια αδράνειας να πετάξει για την Β' Εθνική.

Δυστυχώς όμως,  ο ΓΑΣ κινδυνεύει να χάσει το μεγάλο στοίχημα το οποίο έχουν βάλει  στην ομάδα, αφού θα πάει στα μπαράζ του Απριλίου χωρίς κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Και ο λόγος είναι το γεγονός, ότι το λεσβιακό Βόλει έχει βάλει από φέτος «λουκέτο» μετά τη διάλυση των ομάδων που για δικούς τους λόγους δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν, αν και δήλωσαν συμμετοχή, στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στον ΓΑΣ ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με νύχια και με δόντια, για να στείλουν έστω και για δύο φιλικά παιχνίδια, την ομάδα στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη και να μπορέσει  έτσι να προετοιμαστεί -όσο φυσικά μπορεί- μπροστά στην πρόκληση που λέγεται άνοδος στην Β' Εθνική.

Ο ΓΑΣ δεν έχει να ζηλέψει και να φοβηθεί κανέναν από τους πρωταθλητές του Αιγαίου, που θα συναντήσει τον επόμενο μήνα στο Λουτράκι (16-18 Απριλίου), αλλά το πρόβλημα που απασχολεί άπαντες στο σύλλογο είναι η έλλειψη παιχνιδιών και το μοντάρισμα της ομάδας από τον προπονητή.

Η διοίκηση έχει την καλή διάθεση (αυτό άλλωστε κάνει από το ξεκίνημα της χρονιάς) να βοηθήσει τον προπονητή και τους παίκτες και ήδη προσπαθεί μέσα σε μια δύσκολη από οικονομικής άποψης χρονιά, να εξοικονομήσει χρήματα μέσα από χορηγούς για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα μεγάλα έξοδα που απαιτούνται, ώστε να μεταβεί η ομάδα εκτός νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey