Τελικός με απρόοπτο τέλος

Μπορεί στην πλαζ «Τσαμάκια» το περασμένο Σαββατοκύριακο, όλοι να περίμεναν πως θα απολαύσουν όμορφο θέαμα πάνω στην καυτή άμμο, με το 2ο τουρνουά beach volley ανδρών, να πραγματοποιείται εκεί, σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή, ωστόσο το τέλος επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις στους φίλους του αθλήματος. Ο τελικός, ανάμεσα στα ζευγάρια Χιωτέλλης - Γιοντέρης και Γιακουμής - Κοκκώνης δεν τέλειωσε ποτέ, λόγω των συνεχών παραπόνων των δεύτερων για τις υποδείξεις του διαιτητή, μετά το 2ο σετ, που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπέι ο αγώνας και να κατοχυρωθεί στα χαρτιά, με 3-0 σετ. 
Στο τουρνουά συμμετείχαν έντεκα ομάδες, με αθλητές από τη Μυτιλήνη, τη Θερμή, το Πλωμάρι και την Καλλονή. Έξι ήταν οι ομάδες προκρίθηκαν στην τετράδα με το σύστημα του διπλού αποκλεισμού (η ομάδα που έκανε δύο ήττες, αποχωρούσε από τη διοργάνωση). 
Η διοργάνωση πάντως θα έχει και συνέχεια αυτό το Σαββατοκύριακο, στην παραλία της Σκάλας Καλλονής, με τις έως τώρα συμμετοχές να είναι αρκετές, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Χίο, ώστε ομάδες από το γειτονικό νησί να παίξουν στο τουρνουά.