Παίζουν βόλεϊ για καλό σκοπό

06/12/2022 - 19:45 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2022 - 14:24

Ένα ιδιαίτερο τουρνουά βόλεϊ με τη συμμετοχή όλων των ομάδων διοργανώνει ο Ερμής Παμφίλων σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή πετοσφαίρισης την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στο γήπεδο Παμφίλων (μπαλόνι).

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Ερμής θα διοργανώσει μίνι τουρνουά βόλεϊ με τη συμμετοχή ακαδημιών, μόνο που αυτό το τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα" που έχει ξεκινήσει την λειτουργία του και στη Μυτιλήνη. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος συνολικά γύρω στα 120 παιδιά γεννημένα από το 2010 και έπειτα που δεν θα συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΟΠΕ.

Ερμής Παμφίλων, Άθληση, ΑΟΜ, Παγγεραγωτικός, ΓΑΣ Λέσβου, Αρισβαίος, Αναγέννηση Αγιάσου και Αιγέας θα αναμετρηθούν αυτή τη φορά σε αγώνες που είναι γιορτή, αφιερωμένοι στους μικρούς ήρωες που σίγουρα θα ήθελαν να παίξουν κι εκείνοι μαζί τους, όμως δίνουν τον δικό τους αγώνα. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στη 1 το μεσημέρι και θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey