Όλες οι ακαδημίες βόλεϊ για τη "Φλόγα"

13/12/2022 - 12:33 Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2022 - 14:06

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά που διοργάνωσε ο Ερμής Παμφίλων την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Παμφίλων(μπαλόνι), το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα". 

Παρά την κακοκαιρία, το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά από γονείς και μικρά παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, βοηθώντας παράλληλα σημαντικά και στο έργο της "Φλόγας".

ermis-tournoua-floga-2.jpg (770×513)

Οι αθλήτριες των ακαδημιών Ερμή Παμφίλων, Άθληση, Παπάδου, Αναγέννηση Αγιάσου, ΑΟΜ, ΓΑΣ Λέσβου, Αιγέα και Αρισβαίου, με μεγάλη χαρά αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στα τέσσερα μικρά γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί ειδικά γι' αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση, σε αγώνες με γιορτινό χαρακτήρα που ολοκληρωνόταν στους 12 πόντους.  

ermis-tournoua-floga-1.jpg (770×513)

Αυτή το ιδιαίτερο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε την ημέρα που έχει ορισθεί ως η Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού, έκλεισε με το χορευτικό από το παιδικό τμήμα του συλλόγου γυναικών Παμφίλων, ενώ στο τέλος έγιναν μια παρέα όλα τα παιδιά και χόρεψαν μαζί.

Να σημειωθεί ότι προσφέρθηκαν πολλά γλυκά, προσφορά της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμητρας Αλεξανδρή, ενώ στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες. Επίσης, δημιουργήθηκε και μια αφίσα με τα ονόματα και τις υπογραφές όλων των μικρών αθλητριών, η οποία θα αποσταλεί στη "Φλόγα" για τους μικρούς ήρωες και αληθινούς μαχητές της ζωής.

ermis-tournoua-floga.jpg (770×513)

Τέλος, το τμήμα βόλεϊ του Ερμή Παμφίλων εκφράζει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Μοσχόβη, στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και στην Αντιδήμαρχο Δήμητρα Αλεξανδρή για την σημαντική προσφορά τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey